ΔευτέραΚλειστά
Τρίτη9:00π.μ.-8:00μ.μ.
Τετάρτη9:00π.μ.-8:00μ.μ.
Πέμπτη9:00π.μ.-8:00μ.μ.
Παρασκευή9:00π.μ.-8:00μ.μ.
Σάββατο9:00π.μ.-6:00μ.μ.
ΚυριακήΚλειστά

Tape Extensions

Seamless1 tape extensions

Tape Extensions

Η Seamless1 σχεδιάζει την ιδέα των επεκτάσεων μαλλιών με αυτοκόλλητες ταινίες! Οι εξατομικευμένες επεκτάσεις μαλλιών Seamless1 είναι στάνταρ  και είναι οι πρώτες που προσφέρουν premium μαλλιά σε προσιτές τιμές.
Μηδενική ζημιά, δεν χρειάζεται να καταστρέψετε τα υπάρχοντα μαλλιά σας προσθέτοντας περισσότερες τρίχες. Οι επεκτάσεις S1 σημαίνουν αίσθηση και όμορφη εμφάνιση. Ο χρόνος είναι πολύτιμος, λιγότερο από 40 λεπτά χρειάζονται για να έχετε όμορφα, μακριά ογκώδη μαλλιά. Η Seamless1 ειδικεύεται στο να σας προσφέρει ποιοτικά, οικονομικά μαλλιά για να μας κάνει όλες να νιώθουμε αυτοπεποίθηση, δυνατές και όμορφες.
Tape Extensions από 100% φυσική τρίχα ανώτερης ποιότητας. Τα μαλλιά έχουν ενιαίο μήκος με ελαφρύ φιλάρισμα, ώστε να είναι πλούσια έως τις άκρες. Έχουν ιδιαίτερη φυσικότητα και κίνηση. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά δεν χάνονται με τα λουσίματα. Με την κατάλληλη συντήρηση δεν μπλέκονται και δεν χρειάζονται ειδικά προϊόντα για την συντήρηση τους. Μπορούν να στυλιζαριστούν και να εφαρμοστούν σε αυτά τεχνικές εργασίες, με την ίδια όμως προσοχή και φροντίδα που πρέπει να γίνεται και στα δικά μας μαλλιά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατά το στυλιζάρισμα να αποφεύγεται την θερμότητα κοντά στις ενώσεις
Αποφύγετε την χρήση λιπαρών προϊόντων κοντά στις ενώσεις

Κλείσε το δικό σου ραντεβού με την ομορφιά

Seamless 1 tape extension

seamless1 tape extensions

Διάρκεια: 00:30

Τιμή: 280 €