ΔευτέραΚλειστά
Τρίτη9:00π.μ.-8:00μ.μ.
Τετάρτη9:00π.μ.-8:00μ.μ.
Πέμπτη9:00π.μ.-8:00μ.μ.
Παρασκευή9:00π.μ.-8:00μ.μ.
Σάββατο9:00π.μ.-6:00μ.μ.
ΚυριακήΚλειστά

Βαφή

βαφη μαλλιων

Η βαφή μαλλιών είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικές μεθόδους για να ανανεώσετε το στυλ σας και να αλλάξετε την εμφάνισή σας. Αναζητάτε έναν πιο ζωηρό, πιο δυναμικό τρόπο για να αναδείξετε τα χαρακτηριστικά σας; Ή ίσως θέλετε να δημιουργήσετε ένα πιο δραματικό και πρωτοποριακό στυλ; Είτε θέλετε να δημιουργήσετε ένα ιδιαίτερο και μοναδικό στυλ, είτε να ανανεώσετε την υπάρχουσα εμφάνισή σας, η βαφή μαλλιών είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Σήμερα, υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για βαφή μαλλιών, από τις πιο κλασικές και δημοφιλείς αποχρώσεις, όπως το ξανθό και το καστανό, έως τις πιο πρωτοποριακές και τολμηρές, όπως το ροζ, το μπλε και το πράσινο. Οι ειδικοί του Ermes Hair Salon είναι εδώ για να σας συμβουλεύσουν και να σας καθοδηγήσουν στην επιλογή της κατάλληλης απόχρωσης και τεχνικής βαφής για το στυλ σας και την προσωπικότητά σας

Αν θέλετε να αλλάξατε το χρώμα των μαλλιών σας έχετε πολλές επιλογές από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε. Από βαφές μαλλιών μόνιμες η βαφές χωρίς αμμωνία η ακόμα και βαφές με προσωρινό αποτέλεσμα !!!

Κλείσε το δικό σου ραντεβού με την ομορφιά

Βαφή

vammeno malli

Διάρκεια: 01:30

Τιμή: 30 €

Ανταύγειες

Διάρκεια: 02:00

Τιμή: 50 €

Ρεφλέ

Διάρκεια: 00:20

Τιμή: 35 €

Τεχνική Balayage by Mounir products

kopela me texniki balayage

Διάρκεια: 05:00

Τιμή: 180 €